fbpx Skip to main content

Veelgestelde vragen

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?

Wellicht is de e-mail in het spamfilter van jouw mailbox terecht gekomen. Mocht je ook hier niks vinden, neem dan contact op met Tickets zoeken | Eventix via +31(0)85 888 3007 en (houd jouw bestelnummer bij de hand).
Als laatste mogelijkheid kun je een e-mail sturen naar info@hmevents.nl en/of machteld@hmevents.nl. Hierbij dien je het ordernummer te vermelden in de e-mail, anders kunnen we deze niet in behandeling nemen

Ik heb een vraag over mijn ticket

Neem dan contact op met Eventix: https://eventix.nl/search of https://eventix.nl/ticket-support. Eventix is telefonisch te bereiken via +31(0)85 888 3007 en houd jouw bestelnummer bij de hand.
Voor tickets die niet via www.hmevents.nl of Eventix gekocht zijn, kunnen wij geen enkele garantie geven op geldigheid ervan. Hiervoor verwijzen we je naar de website waar je de ticket gekocht hebt.
n.b. Koop geen tickets op websites zoals Budgetticket, Seatwave, Onlineticketshop, Viagogo etc. Deze tickets zijn ongeldig en geven je geen toegang tot het evenement. Daarnaast betaal je via deze websites – vaak onbewust – veel meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijke prijs.
Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl.

Is er een invaliden parkeerplaats?

Breepark heeft aan beide kanten van de hoofdingang, op zeer korte loopafstand (minder dan 75meter), mindervalide parkeerplaatsen. In totaal 6 en uiteraard gratis. In de directe omgeving zijn er verder helaas weinig MIVA parkeerplaatsen. Indien je in het bezit bent van een gereserveerd ticket voor het MIVA deck, dan adviseren wij je hier te laten afzetten zodat je verhard naar het MIVA deck kunt. Je ticket wordt ook hier gecontroleerd. Je chauffeur kan de auto elders parkeren. Bezoekers met een rolstoelticket zullen in de week voor het concert geïnformeerd worden over de beste parkeermogelijkheden.
Het centrale gebouw in Breepark is prima toegankelijk voor mindervaliden. Wel zijn er mogelijk stukken in Breepark die lastiger toegankelijk zijn, zoals het natuurgebied en het outdoor terrein.
Breepark beschikt over invalidentoiletten en er zijn in Breepark liften aanwezig.

”Is

”Ja,

Wat mag ik wél meenemen?

Petjes,
hoeden
Non-professionele camera’s (zonder verwisselbare lens)
Go Pro’s (zonder accessoires)
Aanstekers
Sigaretten, maar let op: Roken, incl. E-smoking, is NIET toegestaan in het Breeparkcomplex (indoor).

Is er EHBO?

Op het terrein bevindt zich EHBO. Er zijn bovendien mobiele EHBO-teams die je kunt raadplegen. Ga bij medische problemen zo spoedig mogelijk naar de dichtstbijzijnde EHBO’er of beveiligings-medewerker om het probleem te melden. Zorg voor elkaar en steek een helpende hand uit als mensen in de omgeving hulp nodig hebben.
Bij de EHBO is het mogelijk om te kolven

Kan ik het festival terrein tussentijds verlaten?

Gedurende de dag kun je het evenemententerrein niet verlaten om later weer terug te komen.

Toiletten

Je kunt op de feestlocatie gratis gebruik maken van de toiletten

Hoe betaal ik?

Op het event wordt uitsluitend betaald met munten welke je bij de muntenautomaten kunt kopen. Je kunt daar ALLEEN pinnen! Met je muntjes kun je het eten en drinken afrekenen. Munten uit andere jaren zijn NIET geldig.

Mag ik foto's nemen?

Natuurlijk wil jij jullie feestje vastleggen op de gevoelige plaat. Met je mobieltje of je pocketcamera is dit geen probleem. Professionele foto- en videocamera’s met zoomlenzen en afneembare accessoires zijn niet toegestaan. Selfiesticks en drones zijn niet toegestaan.

Mag ik eten en drinken mee?

Nee, het is niet toegestaan eigen drank en etenswaren mee naar binnen te nemen.

Mag ik een klapstoel / krukje / opblaasbare stoel / zitzak meenemen?

Nee, het is om veiligheidsredenen niet toegestaan om deze voorwerpen mee te nemen…

Mag ik mijn huisdier meenemen?

Het is niet toegestaan een huisdier mee te nemen.

”Gevonden

”Neem

”Wat

”WTC

LADEN?

Op dit moment zijn er laadpunten bij McDonald’s en Decathlon. In de nabije toekomst komen er meer oplaadpunten bij.

Ik kan niet meer naar de show, wat kan ik nu doen met mijn tickets?

Je kunt je kaart (door)verkopen via ticketswap: www.ticketswap.nl

Wat is het tassenbeleid?

Het is niet toegestaan grote tassen mee te nemen naar het concert. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik zijn wel toegestaan. Er kan een rij staan bij de ingang, dus zorg dat je op tijd aanwezig bent.
Er zijn lockers aanwezig, maar deze bevinden zich na de tassencontrole. Tassen groter dan hieronder aangegeven mogen niet mee naar binnen, dus maak gebruik van de lockers.

Is er een fietsenstalling aanwezig?

Ja, deze is aanwezig. We raden buurtbewoners aan zoveel mogelijk lopend of op de fiets te komen. Je hebt geen last van files, je stalt je fiets gratis op loopafstand en bovendien is het ook nog eens milieuvriendelijker.

Wat mag ik niet meenemen?

Eten en drinken
Drugs
Vuurwerk
Paraplu’s
Muziekinstrumenten
Messen en ander soort wapens
Selfie-sticks
Professionele videoapparatuur
Professionele camera’s (camera’s met verwisselbare lens)
Action camera-accessoires (incl. GoPro accessoires)
Stoelen / bankjes / krukjes / klapstoeltjes
Huisdieren
Glas en blik
Lachgaspatronen
Opblaaskussens
Bij twijfelgevallen beslist de security bij de ingang. Zij hebben hierin ALTIJD het laatste woord.

Mogen er paraplu's mee naar binnen?

Nee, paraplu’s mogen niet mee de zaal in. Dit geldt ook voor de entreehal. Er is geen opslagplaats aanwezig voor de paraplu's. We raden iedereen daarom aan om zonder paraplu te komen. Een kleine opvouwbare paraplu zou in een locker passen.

Geen alcohol onder de 18

Er zal streng worden toegezien dat er aan bezoekers onder de 18 GEEN drank wordt geschonken. In principe zijn al onze evenementen 18+. Indien we het vermoeden hebben dat een bezoeker nog geen 18 jaar is, vragen we je naar een geldig legitimatiebewijs.
Indien je deze niet kunt overleggen, zal de toegang ontzegd worden.
Lees meer op www.nix.nl.

Kunnen kinderen mee?

Al onze evenementen zijn 18+. Indien we het vermoeden hebben dat een bezoeker nog geen 18 jaar is, vragen we je naar een geldig legitimatiebewijs. Indien je deze niet kunt overleggen of de bezoeker nog geen 18 jaar is, zal de toegang ontzegd worden.

”Ik

Duurzaamheid

Hakuna Matata streeft naar een zo duurzaam mogelijk evenement. 
Wij gaan graag goed om met onze omgeving en zijn ons bewust van de prachtige locaties waar de evenementen plaatsvinden. Wij maken daarom ook zoveel veel mogelijk gebruik van lokale leveranciers en crew om zo CO2-uitstoot tot een minimum te beperken. Onze decoratiematerialen worden jaarlijks hergebruikt en gebruiken we geen plastic bekers maar maisbekers. Het bekertje is gemaakt van mais, maar ziet er precies hetzelfde uit als de vertrouwde plastic beker. Het verschil is dat deze beker na een bepaalde tijd oplost en er alleen een hoopje humus overblijft waaruit zelfs weer maïs zou kunnen groeien. Onze verlichting bestaat grotendeels uit LED-verlichting en een gedeelte van onze stroomvoorziening komt uit zonne-energie. De transporten worden zo gepland dat we ritten zo veel mogelijk combineren waardoor we ook daar de CO2-uitstoot beperken.

Ik heb een vraag die niet in deze lijst staat. Wat nu?

Als je het antwoord op jouw vraag niet terugvindt op deze website kun je contact met ons opnemen. Stuur hiervoor een email naar info@hmevents.nl.